Vær freelancer fra Danmark for kunder i hele verden

I kølvandet på de mange måneder med tilpasning til hjemmekontorer og online samarbejde verden over ligger verden mere åben nu end nogensinde for dig, der gerne vil arbejde som selvstændig for kunder over hele verden.


Invoicery Danmark er en platform for dig, der er skattepligtig i Danmark og gerne vil arbejde på freelance basis, men gerne vil slippe for at sætte dig ind i regler om moms, regnskaber og løbende indberetninger til Erhvervsstyrelsen.

Når du bruger Invoicery's service bliver du formelt set ansat i Invoicery Danmark.

Hvis du arbejder med enkelte kortere varige opgaver bliver du løstansat. Hvis du har opgaver, hvor du arbejder i en periode på del- eller fuldtid for den samme kunde, kan vi tilbyde dig en midlertig ansættelseskontrakt.

Alt du skal koncentrere dig om er, at finde de opgaver, som du gerne vil løse, forhandle din pris med kunden og kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at blive sat op med en konto hos Invoicery Danmark. Så er du klar til at arbejde!

For dig, der arbejder for internationale kunder, betyder det at du ikke skal bekymre dig om internationale momsregler. Vi tager hånd om det.

Hver måned, eller ved afsluttet opgave, kan du sende en faktura via Invoicery platformen til kunden.

Vi udbetaler fortjenesten til dig som løn til enten midten eller slutningen af en måned. Vi indberetter skat, atp og indbetaler feriepenge til FerieKonto.

Når du er freelancer gennem Invoicery, er du omfattet af arbejdsskadeforsikring og ansvarsforsikring, sålænge du har registreret dit job hos os inden du starter det. 

Åben din konto på www.invoicery.dk.

Kontakt os på info@invoicery.dk.